Tips för sommarklädseln

Sommaren är ju en tid då vi verkligen kan experimentera med kläderna och visa upp allt vi normalt sett döljer med jackor och rockar på grund av den bristande värmen. Sommaren är ju i full gång och har man ännu inte fyllt sin garderob kan det nu vara dags att hämta hem lite extra tips.

Sommarklänningen är ju ett måste för nästan alla. Dessa lider det ju knappast något brist i butiker med och det lär inte vara svårt att hitta något som passar ens egen stil. Vill man dock vara lite modemedveten går det ju att tillägga att gult är väldigt inne i denna sommar.

Sommaren kan ju också vara tillfälle för en ny blus eller två. För bästa möjliga variation kan man ju aldrig gå fel med stilrent vita och alltid fashionabelt svarta. Med en av vardera kommer man kunna matcha med praktiskt taget vad man än önskar.

Ena axeln bar är också en väldigt stark trend i år och vad bättre än sommaren att hoppa på detta mode här uppe i norden? Detta är något många modeskapare har tillgodosett i säsongens mode och oavsett om man föredrar blusar, klänningar eller bara vanliga t-shirts kommer man garanterat ha mycket att välja mellan.

När det sedan kommer till mönster kan vi nästan säkert säga att ränder är säsongens stora favorit. Och med mode som verkar inspirerats av stranden finns det nog inget som är så passande i ränder just nu som badkläderna. Horisontella eller vertikala är båda inne så vad man än ser bäst ut i kan man lätt satsa på.

Men som vanligt gäller det ju att hitta sin stil i modet, så experimentera med olika kombinationer av färger, mönster och material i omklädningsrummet för att verkligen slå omvärlden med häpnad.