Städa i smyckeskrinet

Hur ofta har du rensat ut och städat i ditt smyckeskrin? Var ärlig mot dig själv och du kommer inse att det kanske är så ofta som det kanske skulle behövas. Förmodligen så finns det smycken som du inte använder och bara ligger och tar upp plats. Kanske är det dags att rensa lite för att få plats för något nytt?

Visst är det skoj att förnya sig och skaffa sig något som kanske mer passar in idag. Du kan hitta något passande halsband som du gärna använder dig av. Men först så får du rensa ur och kanske sälja bort en del av dina gamla halsband som aldrig används. Är det guldsmycken så kan dessa säljas online hos de som tar emot guld. Andra metaller kan säljas på köp- och säljsidor på nätet. Får du in lite extra pengar så kan ju dessa bekosta något nytt smycke till dig.

Det kanske går att anordna en kväll där du bjuder hem dina väninnor och ni byter smycken med varandra. Du kanske har några smycken som någon annan kan tänkas byta till sig mot något som de inte använder längre. På s¨vis så kan man få en variation i sitt smyckeskrin. När du håller på och tittar igenom ditt smyckeskrin så kanske det finns smycken som är trasiga som går att kasta bort. Det är alltid skönt att få rensa ur och få lite koll på vilka smycken som man har i sitt skrin.