Snygg i bikini 2015

moderiktig kvinna på stranden

Sommaren är nog den bästa tiden på året – det underbara vädret uppmuntrar nämligen inte bara till aktiviteter utomhus utan även till riktigt snyggt mode. Både i staden och på stranden finns möjligheter att visa upp snygga designer.

För många är strandmodet kanske de knepigaste att få rätt. Är man missnöjd med sin kropp är det lätt hänt att man känner sig obekväm i bikini. Du behöver dock inte vara en underklädesmodell för att vara snygg i bikini – det handlar helt enkelt om att trivas och framhäva det bästa med din kropp.

Hitta formen som smickrar dig

På The you way skrivs det om att du ska hitta det som du passar i och vill ha, utan att bry dig för mycket om säsongens stora trend. Något som alltid är smickrande är baddräkter som inspireras av 50-talet, en stil som smickrar kvinnliga former. Är midjan det du gillar bäst med din kropp? Då passar det bra med ett par midjehöga bikinitrosor som smickrar och framhäver. Vill du gärna forma dina kurvor är det bra att leta efter baddräkter med dubbla lager. Tyget närmast kroppen bidrar då till att hålla ihop och släta ut delar du är mindre nöjd med. Välj gärna en bikiniunderdel med sidor som kan justeras – på så sätt får du en trosa som passar dig perfekt. Har du lite större byst, välj en överdel med byglar och ett lite tjockare ryggband för bättre stöd.

Bäst urvalet online

För att hitta den rätta modellen just du vill ha så är det bästa att leta på nätet för att sedan beställa bikinis online i lugn och ro. På internet kan du hitta så mycket mer än vad du gör i närmaste butik. Du kommer även kunna bära något unikt som inte andra har på stranden. För dig som bär udda storlekar är det också betydligt enklare att hitta plagg på nätet. De flesta butiker låter dig beställa hem ett flertal modeller för utprovning. Du returnerar sedan de som inte passar.

Sätt sedan på dig ditt nya badplagg och dra till stranden för att njuta sommaren till fullo! När du har gjort rätt val av bikini kan du slappna av på stranden i vetskapen om att du ser bra ut.