Komma in i trånga kläder

Står  du mellan två storlekar och har ett par favoritbyxor du vill komma in i? Eller önskar du att du kunde ta på dig blusen utan att magen putade ut? När tiden är knapp finns det genvägar du kan ta, de ger temporära resultat men fungerar som substitut till dess att du lagt om dina kostvanor.

Bodyshaper

Din plutade mage är ett minne blott med en bra bodyshaper, det finns modeller med öppen gren så du slipper knäppa upp bodyn varje gång du byter om eller går på toaletten. En bodyshaper håller in magen och andra små valkar. Den ger bäst effekt under tajta kläder såsom en stram blus eller figursydd klänning. En bodyshaper kan också hålla in rumpa och höfter så att byxorna är lite lättare att stänga.

Formpassade jeans

Om du vill ha jeans som passar lite bättre kan du testa ett gammalt knep. Ta på dig byxorna och använd en sprayflaska med vatten för att fukta jeansen. Gå omkring i en timme eller så innan du tar av dem och låter dem hängtorka. Fukten och dina rörelser kommer att få jeansen att gå ut sig lite och passa bättre. Det är faktiskt en bra metod för alla tajta jeanstyper. Ett par jeans går generellt ut sig en storlek med tiden, därför ska du satsa på att köpa den minsta storleken du kommer in i.

Vattendrivning

Du kan snabbt ta bort 2-4 kilo från kroppen på bara 2-3 dagar kan du driva ut vattnet i kroppen. Genom att sluta äta kolhydrater i några dagar kommer kroppen att börja använda fett för att få energi istället för de tomma kolhydratsdepåerna. En bieffekt av att sluta äta kolhydrater är att kroppen släpper vattensamlingarna i kroppen vilket resulterar i en viktminskning på några kilon. Det är en vanlig metod på röda mattan där kändisarna vill se som bäst ut. Vattnet kommer tillbaka när du börjar äta kolhydrater igen så metoden fungerar som bäst för korta stunder, såsom när du ska på bröllop eller stora evenemang.