Höstens modemåsten

När sommaren nu övergår i höst är det bra om också din garderob speglar detta. Borta är tiden då man kunde dra på sig ett par shorts och stoppa fötterna i ett par flip flops och sedan bege sig ut. När temperaturen nu sjunker allt mer är det därför dags att se över sin garderob och hitta de där kläderna som får dig att sticka ut i höst. Så fortsätt läs och förhoppningsvis kan du hitta något som passar din stil.

Först och främst vill vi fokusera på de stora basplaggen i höst. Att införskaffa en rock eller kappa är en bra början då du får ett plagg som går att använda under hela hösten och en del av vintern. Om du kombinerar detta med ett par snygga jeans och ett par rejäla kängor så är du väl rustad inför de höststormar som komma skall.

Men du bör också fokusera på detaljerna i din outfit. Strumpor eller en mössa i mer kulörta färger kan verkligen få din outfit att stå ut bland allt det svarta och gråa som ofta är vanligt när det kommer till höstfärger.

Men du bör också tänka på det du har under till exempel din rock. Skjorta är ett klassiskt plagg och om du adderar en fluga till detta får du en riktigt snygg och tidlös look för hösten.

Det viktigaste är dock att du själv trivs i de kläder du tar på dig. Om du trivs i de kläder du har på dig kommer du bli mer självsäker men också utstråla mer självförtroende. Lycka till!