Hitta inspirerande accessoarer

Vad gör en accessoar till en hit? Det är svårt att veta vilka som passar bäst och vad som gör att det blir en hit. Man får prova sig fram och se vilka accessoarer som passar bäst. Det gäller att hitta inspirerande produkter som gör att vi toppar vår outfit och som vi trivs med.

Alla har vi olika tycke och smak och vi köper gärna oss det som vi vid första anblick ser och fastnar för. Vi kanske har accessoarer som inte alltid passar in men det spelar inte så stor roll utan om det passar till en outfit så får det lova att göra det. Man kan aldrig ha för mycket accessoarer. Dock så kan man kolla igenom allt med jämna mellanrum för att se om det är något som inte används alls och kan säljas. Likaväl som man rensar bland sina kläder så kan det vara nödvändigt att rensa bland sina accessoarer.

Ett tips kan vara att samla väninnorna en lördagskväll med lite Tapas och gott i glasen. Ni kan i förväg bestämma att man får ta med sig två max tre accessoarer som man inte alls använder idag för att se om man kan byta mellan varandra. Det kan mycket väl vara så att du har en accessoar som någon annan skulle tycka vara passande och det kanske finns något som du skulle vilja ha i din garderob. Kasta inte bort något som är helt och funktionellt. Det kan finnas någon annan som har användning för detta.