Hår och mode

Hår och frisyrer är utan tvekan en stor del av vad som kan klassificeras som mode. Oavsett om det handlar om 80-talets fluff eller det moderna graciösa så går det inte att förneka hur otroligt viktigt håret är för att modemässigt hänga med.

När man beslutar vilken stil och frisyr man skall ha utgår många helt utifrån vad de idag har för förutsättningar. Visst, att klippa håret kort är inga problem men att göra ett kort hår långt kan för många verka vara en omöjlighet, men så är det inte. Idag går det nämligen att införskaffa hårförlängningar som korrekt fastsatta ser ut precis som om det vore ditt egna hår. Tack vare de nya och förbättrade fästena går det dessutom att göra en hårförläninging hemma, helt själv. Det finns dessutom så kallade clip-on lösningar som man snabbt och enkelt kan ta av och på. Perfekt till festen eller kvällen ute.

Långt hår ger även möjlighet att haka på en trend som allt fler börjar se som en av årets stora, lösa hårknutar. Nu gäller det inte längre att ha en så fin och ren knut som möjligt utan istället knuta det naturligt. Även bakåtslickat hår verkar komma med stor kraft. Även slarviga vågor förs fram som ett bra alternativ av många. För mer tankar och idéer om vad som är och kommer bli stort under 2015 kan du läsa följande artikel.