För dig som gillar streetwear

Modet influeras ofta mycket av streetwear. Till exempel har streetwear-modet från 90-talet varit populärt under det senaste året. Träningsbyxan har återigen blivit trendig och funkar inte bara hemma i soffan utan även såväl på stan som på jobbet. Croppade toppar har även gjort comeback och det är inne klä sig lager-på-lager. Även det så kallade oversize-modet är tillbaka, med till exempel boyfriend-jeans och stora tröjor och skjortor.

Influenser från olika kulturer

Från början var streetwear bara något för personer inom skate-, surf- och hiphop-kulturen, men numera kan man se flera olika grupper använda detta mode. Starka färger, olika tryck och logotyper är vanliga detaljer på streetwearplagg. Idag är det även populärt med träning, vilket gör att streetweartrenden har kommit tillbaka på riktigt. Streetwear gör nämligen att du kan gå direkt från träningen ut på stan utan att du behöver byta om.

Stort utbud online

Något som verkligen är helt rätt just nu är collegetröjor och hoodies med mycket färger och mönster. Dessa är såklart också influerade av 80- och 90-talet. Även mössan och kepsen, i olika tappningar, är populära. Klicka här för att komma till en sida där du kan hitta streetwear som passar dig.