De hetaste accessoarerna sommaren 2015

Solglasögon

Accessoarer tillhör de viktigaste komponenterna för din perfekta look. Det är de som sätter den sista touchen och präglar hela din image. De säger någonting om vem du är.

Vad som är hetast för tillfället varierar från säsong till säsong men det allra viktigaste är att du som bär accessoarerna trivs med dem. Annars går hela syftet förlorat. Läs gärna vidare för att ta reda på vad som är hetast sommaren 2015 och fundera över om det är någonting som passar dig själv! De bästa tipsen får vi från Bra Vardag som menar att dessa accessoarer är näst intill tidlösa.

Solglasögon är ett måste och vill du vara rätt i tiden så väljer du vintagestilen. Självklart bör du kolla in att solbrillorna har UV-skydd! En solhatt kan vara riktigt läckert och kommer dessutom skydda dig från stark sol. Sneakers är ett måste under varma sommardagar. Lätta, luftiga – och läckra. I smyckesväg kan du gärna välja maffiga halsband i starka färger, ett snyggt (gärna oversize) armbandsur av manlig modell och ett fräckt paraply eller regnställ för att vara förberedd på de regnigare dagarna. Du hittar enklast halsband och andra smycken på nätet. Handlar man på nätet så kan man sitta i lugn och ro och mixa och matcha med övriga plagg och accessoarer som man tänkt investera i.

En annan klassiska accessoar som går att variera i oändlighet är klockan. Denna tidlösa tidsvisare finns i en rad olika varianter vilket gör att du kan hitta den som passar dig och stil bäst. Du kan också ha olika klockor beroende på vilken outfit du har för dagen. Perfekt om du gillar att byta stil från dag till dag.

Det finns också andra mindre accessoarer som går att använda sig av för att ge sin outfit det där lilla extra. Bälten och hängslen är exempel på mindre accessoarer som kan ge en outfit en helt ny look. Perfekt för dig som är modeintresserad och gillar att göra det där lilla extra när det kommer till outfits.

Om du lägger ner tid på att hitta de accessoarer som gör det där lilla extra för din look så kommer du inte behöva fundera så mycket på vad du tar på dig eller vilket mode som gäller i övrigt – om du inte vill. De rätta accessoarerna som man trivs i kommer lyfta helhetsintrycket nästan oberoende på vad du har på dig i övrigt.

Sa vi att accessoarer är viktigt?!