Accessoarer för den modemedvetne

När det kommer till mode pratar man ofta om klädesplagg. Byxor, skjortor och tröjor är plagg som ofta förekommer på tidningarnas modesidor. Idag tänkte vi dock prata lite om de accessoarer som kan ta din outift till nästa nivå.

Här finns det så klart en uppsjö av olika attiraljer du kan införskaffa men en av de vi vill lyfta lite mer är den klassiska flugan. Ta på dig en skjorta, lägg till en fluga och du är redo för sommarens fester. Varför inte välja en fluga i någon rolig färg. Detta lyfter även den tråkigaste skjorta.

Att solglasögon hör sommaren till är ju ingen överraskning. Sol och värme är ju synonymt med ett par snygga solglasögon. Det finns många klassiska modeller att välja mellan men känner du dig lite mer vågad finns det så klart också några mer vågade varianter. Tänk på att det viktigaste är att du trivs med den modell du väljer.

Förutom att du kan förbättra din outfit med hjälp av accessoarer vill vi också uppmana dig att bredda din garderob. Att ha klassiska basplagg som vita T-shirts eller svarta jeans i din garderob gör att du kan mixa och matcha i ännu högre utsträckning. På så sätt får du ännu mer möjligheter och det kan nästan kännas som en helt ny garderob.

Vi vill dock trycka på att det viktigaste är att du själv trivs i de kläder du ska på dig. Försök att inte vara alltför trendkänslig utan leta istället efter kläder som du tror att du kan ha användning för under lång tid. På så sätt kommer din garderob växa och i sinom tid kommer du mer möjliga kombinationer av outfits än någonsin tidigare.