Accessoarer för den modemedvetne

När det kommer till mode pratar man ofta om klädesplagg. Byxor, skjortor och tröjor är plagg som ofta förekommer på tidningarnas modesidor. Idag tänkte vi dock prata lite om de accessoarer som kan ta din outfit till nästa nivå.

Flugan

Här finns det så klart en uppsjö av olika attiraljer du kan införskaffa men en av de vi vill lyfta lite mer är den klassiska flugan. Ta på dig en skjorta, lägg till en fluga och du är redo för sommarens fester. Varför inte välja en fluga i någon rolig färg. Detta lyfter även den tråkigaste skjorta.

Solglasögon

Att solglasögon hör sommaren till är ju ingen överraskning. Sol och värme är ju synonymt med ett par snygga solglasögon. Det finns många klassiska modeller att välja mellan men känner du dig lite mer vågad finns det så klart också några mer vågade varianter. Tänk på att det viktigaste är att du trivs med den modell du väljer.

Klockan

Klockor är något som kan intressera en gentleman. Här finns det massor att välja bland. Allt från klassiska armbandsur till digitala varianter som du kan ringa ifrån. Det kan vara en fördel att skaffa sig ett antal olika typer av klockor då dessa är en snygg accessoar för mannen. Ett par vardagsklockor som man kan variera mellan och några lite snyggare att ha till fest.

Övrigt

Förutom att du kan förbättra din outfit med hjälp av accessoarer vill vi också uppmana dig att bredda din garderob. Att ha klassiska basplagg som vita T-shirts eller svarta jeans i din garderob gör att du kan mixa och matcha i ännu högre utsträckning. På så sätt får du ännu mer möjligheter och det kan nästan kännas som en helt ny garderob.

Slutligen

Vi vill dock trycka på att det viktigaste är att du själv trivs i de kläder och accessoarer du ska på dig. Försök att inte vara alltför trendkänslig utan leta istället efter kläder eller accessoarer som du tror att du kan ha användning för under lång tid. På så sätt kommer din garderob växa och i sinom tid kommer du mer möjliga kombinationer av outfits än någonsin tidigare.